En plats i skuggan

Kom till klassrummet i morse och det var bara 27 grader där. Under förmiddagen steg temperaturen ytterligare drygt två grader. Beundrar mina elever som suttit hos mig så länge i denna tropiska hetta. 

(null)
En fröjd att sitta på den svala trappan.  
Entrén utanför arbetsrummet har en fin stentrappa som står i skugga ända fram till tidig eftermiddag. Här pustade jag ut ett par minuter medan jag slevade in snabbmaten. Idag fanns ingen tid till raster då jag vaktade slutprov hela dagen. 

(null)
Åska och regn rensade sedan luften rejält. 

Det bara brakade till ett par gånger och så kom regnet och det smattrade gött mot rutan. Jag kunde äntligen dra upp persiennerna och öppna några fönster för att vädra ut. 

(null)
Glad åt dropparna som kom. 

Kände mig som en dassigt urvriden trasa när jag stämplade ut idag för jag har visst ännu inte hunnit med någon acklimatisering. Värmen tar något grymt på energinivåerna. 

(null)
Kände sååå lite för denna butik idag, nu liksom. 

Hur latjolajbans är det att behöva åka till IKEA efter jobbet för att handla en osynlig diskmaskin (integrerad), alltså något jag sedan inte kan se att jag har lagt pengar på. Fast inomhus för sig det är ju mycket man stoppar pengar i och sedan bara glatt lever vidare. 

(null)
Inte så mycket att välja på. 

Kommer man oförberedd en tisdagskväll får man helt enkelt nöja sig med något som finns inne på lager om man inte vill fortsätta handdiska. 

(null)
Att åka med släpa så hinner man andas och koppla av. 

(null)
Tur att Alwa hade fixat maten till vi kom hem. 

(null)
Dag 427

Sedan började projekt bortmontering och ditmontering av diskmaskiner. Tur vi hade Wiktor med under följande timmar. Tyvärr funkade inte frontmonteringen som satt befintlig på frontlådan som vi hade hoppats på. Ny gick inte att få fatt i då den är restad. Hur är det ens möjligt kan man kanske tycka att inte kunna köpa komplett på en gång. Jag frågade nämligen specifikt om den monteringsdetaljen och det söktes efter den speciella som skulle passa den nya maskinen utan framgång. Synd att det inte görs standardfästen. 
Vi får nöja oss med en fungerande diskmaskin utan fronten ett tag. Trött tisdag. 
Kram