Söndag

Sov ett par timmar men ville inte skjuta fram diskandet för länge eftersom det ändå inte skulle göra sig självt. Lite skönt att passa på när alla andra sov för hela diskbänken var täckt med glas och uppläggningsfat. 

(null)
En fin blomma jag fick igår. 

(null)
Höll mig sysselsatt ett par timmar. 

Det känns oändligt innan man kommit igång med disken, men att mer och mer återgå till en mer ren diskbänk känns ju alltid bra mycket bättre än stöket. 

(null)

(null)

Fint och lyxigt att få blommor så jag ska njuta nu min kommande sista vecka med jobb innan semestern. 

(null)
Trevligt att få en flaska, en skål, grilltillbehör, en bricka och ett armband. 

Jag firade inte min födelsedag utan det var bara menat som en sommarfest, Garden Party, men det kom några försenade grattis-presenter. Det var så roligt att kunna träffas och vi var mest utomhus. Bara inne för att göra fix. 

Det badades på förmiddagen då solen sken för strax efter lunch mulnade det på och sedan kom regnet. 

(null)

Det är skönt när det regnar för då hoppas jag på att pollennivåerna går ner. Just nu känns de av rejält de där pollenhalterna. 

(null)
Dag 432

Missberäknat med maten igår så nu har vi kött för en hel vecka kvar. Vildsvinet tog nästan slut, men de andra rökta filéerna hade vi inte behövt grilla på så många. Middagen var alltså lättfixad och en hel rabarberpaj stod i kylskåpet och väntade på ett varv in i ugnen. 

(null)
Sex långa dukar tvättades och hälften av dem hann jag mangla. 

Även om jag manglar och åstadkommer veck där jag inte vill ha veck så gillar jag känslan av de raka vecken som är planerade. 
En vecka kvar innan jag går på semester och mycket ska hinnas med. 
Ha en fin vecka!
Kram