Mer hemmafix

Idag skulle vi få lite fikabesök, som var på väg från Funäs till Ljusdal, så då fick det bli en tur till Klövsjö Stenugnsbageri för att köpa bröd och bullar. Jästen ligger i kylskåpet och väntar på att bakas. 

(null)

Kan varmt rekommendera detta ställe om man ännu närheten. Normalt sett så håller de kakbuffé på tisdagar, men idag så var det för lite personal så det blev inget. 

(null)
Vackra Klövsjö

(null)

(null)
Varför ska du fota jämt? För att jag tycker det är kul såklart och för att föra "dagbok".
Här borras det genom väggen. 

(null)
Vi lämnade allt när vi fick fikabesök och så fick vi visst lite fyrbent besök samtidigt som kikade på vad vi höll på med. 

(null)
Armaturer på garaget monteras upp. 

(null)

Nu väntar vi bara på elektrikern som ska komma med kabel och installation. Tre armaturer kom faktiskt upp under dagen. Två på garaget och en utanför badrumsdörren har kommit upp. 

(null)
En ny persienn skruvades upp. 

(null)
Tre sorters ost, lök och champinjoner. 
Pappa kom upp på ett besök under sena eftermiddagen. Han kom med heja-rop vid persiennuppsättningen från soffan där han satt med en GT och rätt så trött efter körningen upp hit till fjällstugan. Imponerad av att han åker så långt själv som snart 80-åring. 

Regnet har kommit och gått sedan han kom så vi har hållit till inomhus. 
När det blev ett uppehåll på kvällskvisten tog vi ett varv till sophuset och en mycket kort sightseeingtur för pappa i närområdet. 

(null)
Dag 352 och nu när klockan är elva börjar det vara mörkt här. Nu väntar ett par regndagar om vi ska tro väderapparna, men vi tar en dag i taget på semestern och hittar nog sysselsättning om vi vill. 
Kram