Tillbaka

Måndag och tillbaka till vardagen. 

(null)
Röntgen

Inte direkt vardag men allt i vardagen är ju inte det roligaste. En röntgentid för att kolla lungorna. Hur tänkte jag där? Hade på mig tunika och strumpbyxor och sköterskan som snabbt tog emot mig bad mig ta av allt på överkroppen. Hur jätteskoj var det att stå där i strumpbyxor??? Bara att bita ihop och känna sig heldum under plåtningen. Tänkte att "Jaa de får nog se det mesta här". Försökte alltså vara så oberörd som möjligt och snabbt få på mig kläderna efteråt. Ska du röntga lungorna så gå dit med byxor vettja. 

(null)
Fina Anna-Lena hade visst lämnat en julklapp när jag hade gått på semester. 
En mycket fin gest. 

(null)
En söt tomte och choklad som säkert också är söt. 


(null)
Färgrik lunch på Tokio. 

(null)
Knutkutet med Friskis & Svettis. 

Jag är tillbaka på Friskis mening och för sig utomhus, men att vara ute är ju toppen enligt mig. Rejält påklädd så skulle jag vara med på Knutkutet och hålla slutet på klungan runt. 
Mysigt att gå där längst bak i ledet och ha ca 30 löpare och gångare framför sig på samma sträcka. Roligt att vi ändå var ett gäng. 

(null)
Rundan lite runt Strömmen. 

(null)

(null)
Marschaller vid Strömmen. 

Det var verkligen superfint med de tända marschallerna nere vid vattnet. 

(null)
Friskis bjöd på blåbärssoppa. 

(null)
Vilken fin kväll. 

Så roligt att träffa Friskis-folket som jag känt så länge och har haft så mycket roligt med under åren. Värd, ledare, receptionstant och andra event. Tacksam

(null)
Dag 283

(null)
Samiska traditioner inför en förlovning?

Satt i soffan och skrattade trött åt de kanske mindre roliga skämten, men det märkte jag verkligen inte. Att det kanske var de dåliga skämten en lite kallare måndagskväll som fick mig att skratta alltså. Skönt att vara tillbaka.