Klippkort

Den här veckan kändes det som att jag hade klippkort till Vrinnevisjukhuset. Två gånger samma arbetsvecka fast till olika avdelningar. I måndags var det röntgen och idag var jag på Hudmottagningen. 

(null)
Det har blivit lite mer färggrant i vår korridor. 

Röda lappar med uppmaning om att inte sitta där. Hålla avstånd matas vi med överallt i samhället nu och den här gången fick jag ett munskydd när jag kom in på sjukhuset. 

(null)
Idag fick jag vänta utanför. 

(null)
Raffans raffans NOT. 

Det blev en liten odling tagen på nästippen och en frysning på en hudförändring som jag "fått". Besöket gick så snabbt typ 10 minuter totalt, så jag hann tillbaka till mitt Meet. Två besök denna vecka som gått så smidigt och snabbt. Sedan stämplade jag ut och gick ner och fikade med Kerstin. 

(null)
Samma maskin som sist. 

Det skulle vara lite motionärer denna tid, men för mig var det alldeles för mycket även om jag hade mitt eget space, crosstrainern. Nästa gång blir det kvällstid så att det bli några fler maskiner för kroppen. Nu blev det bara ett möte med hantelrackens silvriga hantlar och plankan innan jag åkte hem. 

(null)
Dag 287

Det blev en skön fredag hemma inne från all blåst som inte ännu bedarrat. Tvättmaskinen fick snurra på och jag latade mig med ett kg räkor även ikväll. Bäst att passa på nu när jag är själv och helt kan välja vad jag ska stoppa i mig. Varit ensam hemma en vecka, min första jobbvecka och det har varit en vecka som bara rusat förbi. 


Nu tar iallafall jag helgledigt
Kram