Hej då fjällstugan

Jag hade småplaner att åka hem från fjällen och vår kära fjällstuga lördag eller söndag beroende på hur tågtrafiken skulle komma att se ut med eventuella nya restriktioner. Laddade upp med ett nytt munskydd. 

(null)
Godmorgon Sångbäcken. 

(null)
Skalet i morgonskrud när vi passerade. 

(null)
Fint för alla som är kvar. 


Munakyddet behövdes inte för våra fina vänner i övre Sångbäcken hade två bilar med sig upp och offrade sig att ta med mig hem. Deras bilar vände hem idag så i morse lämnade vi ett kallt fjällområde som var nere och nosade på -28 grader strax söder om Björnrike. 
Isväg hade vi i Noppikoski och snörök från Katrineholm tills vi kom hem, men däremellan vackert bilväder med solen rakt in genom rutan. 
Fikapaus i Orsa och matstopp i Borlänge var väl de kulinariska bitarna förutom den äckliga  påsen JuleSkum med äpple och kanel som jag tror att Sara nästan helt själv klarade av. 
Vilken hemfärd, men med trevligt sällskap gick det superbra i vinterväglaget. 

(null)
Hemmet står kvar i enkelt julskimmer. 

(null)
Dag 279

(null)
Inget superdump men ett par cm hade kommit. 

Jag skottade lite snabbt innan Sara kommoch hämtade mig. Märkligt de tyckte att jag skulle spendera en stund till med dem. 

(null)
Fritte startade pizzaugnen. 

Vi fick fantastiskt goda pizzor som vi hjälptes åt att göra och vi drack ett par glas vin till. Sedan tog vi på oss rejält med kläder för det var snöfall ute. 

(null)
Tack finisar för att ni tog en kvällspromenad ända hem till mig. 
Bra med vätskedepåer när promenaden är lång. 

Kram