Toppentorsdag

Vardagen kan verkligen vara toppen även om man faktiskt bara jobbar. Tänk att jag inte tidigare uppskattade en slät kopp kaffe med mina kollegor så mycket som jag gör nu. Lärt mig kanske att uppskatta vardagen och nuet ännu lite mer. Tycker att min inställning till livet ändrades rätt så mycket när Wera blev sjuk, då hjärntumören upptäcktes, och behandlades. Den isolering vi då levde i går inte att jämföra med pandemin som ändå har varit mer öppen och med mycket mindre förtvivlan och många jobbiga tankar trots att jag då in i det sista hoppades på en lycklig utgång. Självklart har jag väl funderat på hur sjuk jag skulle bli om jag fick Covid, men har väl varit duktig på att hålla avstånd och hålla mig ren för att undvika smittan. Med tre vaccinationer och utan att ha blivit smittad så vore det trist att insjukna nu. 
Jag uppskattar livet och att kunna få vara lite lagom social. Jag uppskattar vardagen och dess gråhet, det mindre roliga för att sedan se de små sakerna som förgyller vardagen. 
Tror att många med mig fått lite annat perspektiv på vad just vardagen ändå kan erbjuda. Hittat ljusglimtar och guldkorn där man kanske inte letat tidigare. Allra närmast sig själv. Jag har "min" skog verkligen i min närhet dit jag går alltsomoftast för att lufta mig och ströva runt. 

(null)
Efter jobb och mat tog vi oss ut. 

(null)

Vi gick runt vår by och avslutade med att gena genom skogen tillbaka uppför och hemåt. 

(null)
Så skönt att gå på det mjukare underlaget i skogen. 

(null)
Här hemma har vi uppladdningsbara små pannlampor medans vi har de med batteripack som vi laddar i fjällstugan. Skönt att gå i skogen och se stigen. 

(null)
Dag 311


Laddad för fredag, 
är du?
Kram


0 kommentarer publicerat i Allmänt, Hemmet, Inspiration, Träning;
Taggar: avstånd, byn, månen, natthimmel, plankan, promenad, skogen, släppta restriktioner, stjärnor, tankar, toppentorsdag, träning, vardagen