Alla Hjärtans Dag…

…har väl fortlöpt som vanligt tänker jag fast lite extra kryddad med min otroligt sköna träningsvärk. Var det såhär det kändes med muskelvärk, det hade jag nästan glömt bort ;-)

Alla Hjärtans Dag har vi inte uppmärksammat någonting på jobbet och det tycker jag faktiskt är lite skönt, för vi ska väl tänka väl och kärleksfullt om varandra alla dagar?

(null)
På väg hem lyste det kärleksfullt rött på Kungsgatan iallafall. 

Vykort med en massa röda rosor och hjärtan hade kommit med den riktiga posten i brevlådan. Mamma har alltid skickat vykort. 

(null)
Tända ljus (har jag alltid) och några Triss. 

Stannade till på IcaMaxi på vägen hem och därinne var det gott om hjärtan och förslag på presenter att köpa denna dag. Hade faktiskt bara tänkt att handla lite frukostmat, men köpte en liten påse med Triss-lotter till Johan som älskar att skrapa. Plötsligt händer det… eller inte, men två nya lotter vann han pengar till så vi fortsätter väl hålla tummarna. 

(null)
Kärleksfullt att bli bjuden på middag en måndagskväll från Åby Krog. 

Det spelar mig inte så stor roll egentligen vad man äter, men att vi äter tillsammans har jag alltid uppskattat. Frukost tillsammans och middag tillsammans har alltid varit mitt mål med familjen. Att få vara tillsammans har jag märkt med åren blivit det viktigaste och nu är det inte längre självklart eller ens möjligt. 

(null)
Snabbt skrap 

(null)
Pannlamporna åkte på och vi gick en sväng upp i skogen. 

(null)
Fint när de kommer tillbaka. 

(null)
Dag 314 och idag var plankan kämpig. 

Vissa dagar är kämpigare än andra på olika sätt och så får det vara helt enkelt. Måndagen gick och jag halkade ner i filmsoffan med något med svensk text och som jag ändå inte kunde följa. Rätt så avslappnande utan att hänga med i handlingen. 


Lugn måndag för mig och hoppas din dag blev vad du önskade av den.