Tredje ljuset

Upp och starta en eld i braskaminen, tända tredje ljuset och börja med frukosten. Mysigt att komma upp när det håller på att dagas utanför fönstret och det är vitt. Vackert!
11:december
Lila scones, naturligt färgade och smaksatta med blåbär från tomten. (Inte jultomten)
Vi hade frukostsällskap och det var mysigt.
Johan och jag tog oss en sväng till Skalet för att få oss ett par åk innan bilfärden hemåt skulle påbörjas.
Persbacken var superfin idag och det var nästintill folktomt i backen idag. Vi såg att många valde att vara i barnområdet eller träna portar under VästExpress. Toppendag med fina åk innan jag frös och vi avslutade. Stannade till i Vemdalsporten för att köpa två adventsljusstakar som blivit över i en annan fjällstuga. Känns bra att handla på köp- och sälj sidan här uppe. Lite bra att kunna handla något man behöver som redan är köpt av någon annan.
Lagom i storlek så jag blev nöjd. Vi packade ihop oss och körde ifrån fjällstugan i varsin bil. Den bil som Alwa lånat till skidtesterna skulle tillbaka till HellyHansen i Stockholm. Vi ställde då gärna upp på att hjälpa till så att hon kan vara kvar i Vemdalsfjällen och jobba som skidlärare när det drar igång. Kort helg men som bjöd på både stugpyssel med julstök och skidåkning. Bara att ta sig en promenad i området kändes lyxigt. Jag är definitivt inte någon mörkerkörare men vi tog oss till Stockholm lugnt och säkert och parkerade den ena bilen innan färden fortsatte mot Jursla. Nedräkning till semestern har nog lite smått börjat i mitt huvud, men först ut nu är en vecka med flera dagars nationella prov i matte som vankas.
Tredje advent hemma i Jursla med BLOSSA-staken är ju ett måste.
Dag 572 Ha en finfin vecka. Kram