Fikafredag

Idag kom jag lite senare till jobbet för jag behövde plocka ut lite tid och för att jag inte behövde vara på jobbet tidigt. Skönt att inte jäkta eller stressa. Det som hände igår med min före detta kollega passerar i händelserna, men stannar kvar i kroppen och känslan av att livet kan ändras på ett ögonblick sitter kvar. Vi ska vårda minnena av de som lämnat oss genom att de får finnas med i våra samtal och tankar. 

(null)
Fika

Måste ju provsmaka alla sorterna på fredagsfikat. Vi var inte jättemånga i personalrummet men vi fyllde sofforna med myssamtal. Så fint att få sitta ner några minuter tillsammans. 

(null)
Fikat fortsatte i klassrummet och jag hade en Meet-lektion. 

Mysigt hur eleverna kunde sitta runt det lilla bordet och fika tillsammans. Jag kom ut och satt med en stund mellan Meet-stödet. 
Det blev sedan en rask promenad till stan och tillbaka för ett kort ärende. 

(null)

I stan regnade det men uppe på vår kulle så var det snö som föll men tyvärr låg tempen över nollan. Det är ändå något visst när nederbörden faller vit istället för duschformen med strilande vatten. 


(null)
Snöflingorna syns visst inte men de är där. 

(null)
Dag 566

Skönt med en lugn fredag när veckan gått i hundra. Lördag och söndag ska bli så sköna att få nu för att vara ute och bara vara. 


Välkommen fredag!
Kram