Regnsöndag


Bilderna vill fortfarande inte följa med, men jag hoppas få det att fungera i veckan. Så ännu en kort dagbok utan bilder, mindre skoj. 

(null)


Så härligt det har varit med rejält regn. 
Det regnade när jag gick och la mig och jag vaknade av att det tilltog så att det slog bra mycket mer på uterummets plåttak. 
Att ligga i uterummets soffa regniga dagar är riktigt rofyllt och najs och bara ligga och lyssna på smattrandet. 

(null)
Liten och söt. 

Släpkärran kopplades på och vi åkte ut till Carina och Ulrik för att få ärva en spark. Jag 
trodde verkligen att sparken var för lång för att få in i bilen därav att släpan kopplades på. 
Kom ut till dem och fick mig ett gott skratt. Sparken hade nog allt fått plats i bilen och såg rätt så liten ut i släpkärran. En fin liten blå spark som kommer få testa backarna i fjällstugans område när snön är bra nog. 
Vi fick inspiration av Carina och Ulrik med hur duktiga de har varit med sitt rensande hemma. De har verkligen inte legat på latsidan. 


Längtar tills vi får vara i fjällstugan nästa gång även om det då ännu inte hunnit bli vinter. Hoppas på att några höstfärger finns kvar iallafall då om ett par veckor då vi far upp för en städhelg i samfälligheten. 
Jag hann att köra en tvättmaskin innan vattnet sjönk i tryck och försvann. Vattnet kom tillbaka efter ett par timmar och vi trodde att det hela var löst men så försvann det igen lagom till kvällsduschen. 
Håller tummarna att det kommer igång inom den närmaste lovade timmen. 

(null)

Dag 483Skön dag med rätt så mycket regn, men inte det bästa flödet i vattenkranen. 
Ha en bra vecka!