Kom ihåg

Första dagen avklarad, första jobbdagen efter semestern och jag kom in på datorn och på telefonen. Det var nog tack vare att jag smugit in på mejlen och kikat på telefonen under semestern. Annars har det ibland hänt att jag glömt lösenord och koder efter ledighet. 

Så roligt att få träffa min Kerstin efter så många veckor. Vi sågs som kortast när vi hade sommarfest här hemma, men annars är det 8 veckor sedan vi sågs. 

(null)
Öppnade mejl och möttes av en massa info. 

Oj oj oj så mycket info som samlats i mejlboxen. Ett mejlbox taget och bara beta av mellan möten och lunch. 
Vi blev bjuda på lunch av skolan på Louis de Geer, men jag var så inne i mitt pusslande med schema att jag höll på att missa lunchen. 
Jag gick lite raskare än vanligt och kom bara 10 minuter sent. Alla hade satt sig så jag kunde bara glida in lagom till att lunchen serverades, bra timing alltså. Härligt att se alla även om jag inte hann prata med fler än en liten bråkdel av kollegorna idag. 
Fisk och potatis satt fint för även om att jag nästan missade lunchen, tack Kerstin för att du smsade mig, så var jag rejält hungrig. 
Möte efter lunchen med mina stödetkollegor och chefer för att checka av några frågetecken och lägga fokus framåt. 

(null)
Idag fick jag sms om att passet var klart så Johan skjutsade mig dit direkt efter jobbet. 

Han var inne i stan för att besiktiga min bil under dagen vilket jag uppskattar något alldeles enormt att slippa göra själv. 
Även hans skjuts, så att jag slapp att parkera, till Polisen där jag skulle hämta ut passet emottogs varmt. Det varnades för köbildning på grund av sjukdom, men jag tyckte att det gick riktigt snabbt och trevligt bemötande mötte mig i kassan. Knappt två månader tog det från att jag var där. Fortfarande ingen resa inplanerad men det känns bra att ha ett pass iallafall. 

(null)
Dag 464

Måndagen passerade och jag hamnade i soffan med en värktablett innan kvällsmaten fixades. Det dracks nog för lite vatten idag och dagen bara flög iväg. Blir till att bli bättre på att fylla på med vatten under dagen helt enkelt. 

Snabbmat i form av en pizza med svamp, mozarella och prosciutto gick snabbt och lätt. 
Alwa kom hem och vi åt tillsammans innan vi pressade oss igenom något avsnitt av Game of Thrones som snart kommer ut med en ny säsong. Knappt fem säsonger ska vi hinna igenom. 

Vardagen är igång. 
Kram