Dagen bara försvann

Idag var en dag som verkligen bara försvann för när jag tog med en full kaffekopp (mugg) upp till salen efter lunch stod den kvar orörd ända fram tills klockan fem då vi började avrunda dagen. 
Det hade varit en grymt varm dag i salen och det är då kanske inte så konstigt att jag kände mig lite konstig och halvborta när jag äntligen. Kom ut i friska luften. 
Jag följde med Kerstin hem för att palla av hennes plommon eller rättare sagt få en massa goda plommon. 

(null)
Så mycket vackra plommon som fick grenarna tunga. 

Så goda och söta plommon som vi plockade kanske två kg av och många slank ner på vägen hem. Hemma doftade det nygrillat redan när jag klev ur bilen eller åtminstone på gång till att bli nygrillat. 

(null)
En fläskytterfilé låg där ensam på grillen när jag kom hem, potatis och morötter väntade i ugnen. 

(null)
Dag 466

En varm kväll och vi samlades alla fyra ute på altanen medan Johan grillade klart. Mysigt när vi alla är hemma och kan äta tillsammans. Härliga sensommarkvällar som denna. 

Vi satt och kopplade av i utesoffan och jag varvade ner efter jobbet, Alwa hade haft en ledig dag, Johan har fortfarande semester och Wiktor hade ett nattskift att ladda inför. 

(null)
Några plommon till innan maten. 

Jag hade tänkt att jag skulle göra lite plommonsylt/marmelad, men jag var helt enkelt för trött så de åkte in i kylen. De får vänta tills i morgon i hopp om att jag känner mig piggare och taggad för att kärna ur. 

(null)
Lill lördag, sa Kerstin, så det blev så. 
Fira Lars-dagen och fira mitten av veckan. 


Vi pressade oss igenom några avsnitt av Game of Thrones Alwa och jag, Johan fixade köket och Wiktor åkte iväg och jobbade. Skönt avslut på dagen att bara tv-softa. 
Kram