Vilken tur

Vilken tur kände jag redan i morse. Vilken tur att jag åkte igår kväll iallafall. Det har snöat och blåst en massa här hela dagen så när jag hade jobbat klart idag insåg jag att skidorna fick stå idag. Många liftar stod idag på grund av kraftiga vindar. 
Jag åkte bara ner i snöyran till Vemdalsskalet för att hämta mina pjäxor och handla lite mat. 
När jag hämtade pjäxorna inne på Concept Store träffade jag Wiktor som jobbade. 
Gick in på Ica och fyllde min rosa shoppingkorg. Väl framme i kassan upptäckte jag att plånboken var kvar i fjällstugan och att jag inte kunde skaka fram en tusenlapp. Skrutt så slarvigt av mig men tack och lov kom jag på att ringa Wiktor medan tjejen i kassan parkerade mitt kvitto. Sonen skyndade ifrån sitt jobb för att lösa ut sin mor som stod och skämdes i kassan. Han drog mest till ett trött halvleende åt sin förvirrade mamma. 

(null)
Vaknade och det snöade. 

(null)
Cash is king. 

Nu kommer jag ju på, hur korkad får jag vara, jag har ju sån där funktion i telefonen. Plånboken i telefonen eller vad det kallas där jag kan dubbelblippa med telefonen och enkelt betala.  Jag blev helt enkelt lite för stressad framme i kassan med kö att jag visst kan betala med telefonen även om de inte tar Swish. Retligt i kvadrat.. 


(null)
Var bara tvungen att stanna till på vägen. 

Helt otroligt att vi år efter år glömmer bort att det inte är alldeles ovanligt med en dump i april. Förra året var det nästan 30 cm som kom. Så behövligt i trakter där man vill kunna åka skidor långt in på våren då det är så underbart på fjället. Vi får se vad dagens snödjup hamnar på. 

(null)
Letade fram trappan när jag kom hem och det var vid klockan två.   

Snön har fortsatt att stilla falla eller fallit med rejäl fart i vindbyarna hela dagen. Jag har bara varit inne, tänt ljus, fixat med mat och tittat på lite film. 

(null)
Dag 352

(null)
Tända ljus

Mysigt med tända ljus och trevligt med ett Prosecco-ljus som de hade fått in på Skalets Inredning efter lång väntan. 
Hemma ska jag ta mig ett besök på Vera Design & Interiör och köpa hem några "goda" doftljus också. 


Håller tummar och tår för att vinden har avtagit till morgondagen. 
Sugen på skidåkning. 
Det snöar.