Tjohooo

Inget direkt tjohooo att komma hem sent igårkväll till ett nästintill tomt kylskåp och veta att jobbdagen ska övergå till matshopping. Så mycket roligare det är att jobba än att handla mat, men det roligare tog slut och affären kallade. 

(null)

Hahaha visst ser det ut som att jag helt och hållet handlat utan fantasi? Coca cola och frysportioner och jag som inte ens dricker Cola. Så läsken är faktiskt att ta med upp till fjällen. Frysportionerna är toppen att rycka med sig till jobbet om det inte blivit kvar mat till en matlåda. 
Nu fick jag sällskap av Johan när affärsstunden avklarades och då hann vi prata om dagen. Min bil hade blivit klar och vår snälle granne var snäll och skjutsade ut Johan så att han kunde hämta hem den efter ett par dagar på verkstaden. Bilar ska väl bara rulla?

(null)
Köpte så att det blev en pizza. 

Små färska champinjoner, Primadonna, Mozarella, tomatsås som toppades med grovmalen peppar. Snabbmat som jag gillar. 

(null)
Dag 349

(null)
Inte bara vi som tog en sen kvällspromenad…
Lite kallt för den lille krabaten kan jag tycka. 

Vi gick ner till Aclaya Krukmakeri för att hämta en citruspress som Bettan lagt undan till mig. 

(null)
www.aclaya.se

(null)
Denna blev min. Vad behöver du?

(null)
Jag fick ett konstverk, en vitlöksgömma. 

Så otroligt vackert keramikarbete som kommer bli ett fint blickfång på köksbänken. Tänk att jag aldrig tidigare ägt en egen gömma för vitlöken. Lokalproducerad. 
TACK snälla Bettan för att du tänkte på mig och mitt avklarade sekel, första halvan på mitt decennium. 

När vi gick hem upp genom byn strax efter klockan tio så snöade det. Det blev inte vitt på marken men ju högre upp vi kom desto större blev flingorna. 

(null)
Ett tunt lager på backen och på bilen. Får se om det är vitt även i morgon bitti. 
Kram