Tillsammans

(null)
Som en utspridd skatt på ligger lindlöven och ännu sätter färg på marken. 

Tillsammans har vi idag hjälpts åt att bemöta våra fina elever. Att ställa frågor för att hitta rätt både i matematikens underbara värld likväl som i livets ibland små jobbiga snårigheter. 

(null)
På lunchen fick jag sällskap av Karin till Stjärnkrogen. 
Parken

Vi hann med en hel del jobbsnack medan tallriken tömdes på en massa goda rätter. Fisk med remouladsås, kycklinggryta och de goda vegetariska plättarna idag med cheddarost, gula morötter, spenat och potatis. En varm skaldjurssoppa som värmde gott som starter. 

Det hade nästan blivit mörkt när jag kom hem.  Vi fixade till lite mat för att sedan åka in och hämta Alwa, men på vägen ville jag göra ett snabbstopp på Systembolaget. Jag ville nämligen starta igång en enkel glöggsats. Det skulle bara köpas sprit för att tillsätta en massa kryddor i och så ska det få stå. Får försöka en annan dag för vi hade definitivt inte koll på deras öppettider. Det var helt folktomt på parkeringen. 

(null)
Tänk att jag i alla år har missat att spårvagnar har blinkers fastän de bara går i samma spår. 


Alwas och Noras tåg rullade in från Stockholm och vi mötte upp dem med en varm bil. Mysigt  att ha gjort en dag i storstan och haft tur med vädret. Här tror jag vi mest haft regn skurar.  

(null)
Dag 195

Halva vardagsveckan har redan passerat och även om jag egentligen bara jobbat så känns det som att vi tillsammans får tiden att snurra. 

Sov gott och ha en bra torsdag.