Run of Hope Norrköping

Äntligen så var det dags för Run of Hope. 
Jag skulle bara jobba klart, kursen skulle sluta 17.00 och tyvärr var det på exakt utsatt tid. Johan hade packat bilen full med grejer till eventet och stod startklar för mig. Sedan var det att rulla in till Norrköping och det flöt på rätt så bra trots att det var i rusningstrafik. 

(null)
Förberedelser

Elmina, Viktoria har varit med och arrangerat Run of Hope i Norrköping sedan det startade. Förra året blev det ett pyttelitet virtuellt lopp där jag faktiskt befann mig i Vemdalsfjällen och sprang. 
Jag springer eller rättare sagt lunkar för min Wera. Älskade unge som bara fick bli strax över sju år. Denna skitsjukdom som jag inte önskar någon att få. Cancer skulle utrotas men jag kan inte göra det ensam. Vi måste hjälpas åt och detta event är just ett tillfälle att bidraga med sin anmälan och sin tid. 

(null)
Många små springsugna fötter. 

(null)
(null)
Tokglad att så många kom. Linda fångade mig i en snyggpose. 

Med under kvällen var även Barncancerfonden Östras informatör Inca. Ända från Motala kom hon för att få träffa några av våra kära medlemmar. Så roligt att få träffa henne efter så lång tid. 

(null)
Linda från twize får en kram. 

(null)
Tackar Linda och Tina på twize för att de sponsrade eventet. 

Ett stort tack till Vitamin Well, Ica Ljura, Barebells, Lekia, HaugenGruppen, Exotic Snacks, Rå och HellyHansen för att ni sponsrade med dricka, godis och vinster. 

(null)

(null)
Linda Ericsson kom och hjälpte till med lotterierna. Tack!

(null)

(null)
Vilket team som gjort en egen lagtröja dagen/kvällen till ära. 

(null)

(null)
I mål

(null)


Elmina och jag tog ett varv och med oss fick vi pandan och ungdomarna som kom för att visa upp sitt UF-företag. 

Det ena gänget ungdomar hade att skjuta fotbollar i mål för att vinna Barebells. Det andra gänget lät alla tävla med att stå i plankan. 

(null)
Dag 191 blev lägligt här med Elmina. 

Vi stod inte tillräckligt länge för att vinna, men vi stod rätt och rätt länge iallafall. 

Det var roligt att se så många kända ansikten i banan. Pratade med familjer som kom för första gången. Hoppas att alla kommer nästa år och de tar med sig en vän eller hela laget kanske.


(null)
Så roligt att min mamma kom och var med. 

(null)
Tack kära ni för att vi tillsammans fick ihop lite mer än 15000 :-Tacksam
KRAM