Kommer du till starten?

En dag som verkligen inte gick långsamt och en lunchrast där jag snabbt svepte i mig den goda buffén och sedan tog det aningen längre benet och smålunkade tillbaka till lektion och prov. 

(null)

(null)
Här blir man mätt och belåten. 

(null)
Inget springande i vattenspridaren här idag inte. 

(null)
Anna-Lena hade tagit blommor med sig solgula blommor till salen. 

(null)
Energi - snarare koffein 

När jobbdagen var slut och jag kom hem så var den bistra verkligheten att göra ett besök på den närliggande stormarknaden, IcaMaxi. Tur att det då låg en burk med koffein i bilen. Den kanske hjälpte för vi kom därifrån med två överfulla stora påsar. 

(null)
Dag 189

Följ med oss på Run of Hope Norrköping nu på torsdag den 23/9 kl. 18.00-19.00. 
Gå, lunka, jogga eller lubba i mål med oss för Barncancerfonden. Målet är att så många som bara möjligt gärning och anmäler sig. Med din anmälan så bidrar du med hela slanten till Barncancerfonden och deras arbete med att på många olika sätt stötta barn med cancer. 
Det är enkelt att anmäla sig, bara gå in på barncancerfonden.se där du söker efter Run of Hope Norrköping. Alla anmälningar behövs. Visa ditt stöd genom en anmälan och kom till Ljuraparken på torsdag. 
Det kommer finnas dricka och frukt och lotterier med fina vinster. 

Visst är det länge sedan du var med på ett så viktigt event?! Så visst vore det roligt att komma till Ljuraparken en stund innan klockan 18.00 då starten går för att sedan starta varvet tillsammans. 

(null)
Elmina, Viktoria och jag hälsar er alla 
VÄLKOMNA!
Tänk att vi varit med från början med att anordna Run of Hope även om det förra året blev ett virtuellt event. 


Om du inte kan komma på torsdag, vilket vi såklart önskar, så kan du ändå anmäla dig. Pengarna går oavkortat till Barncancerfonden. 


Vi ses!
Kram