Hiss o diss

Första hissen var när jag klev in på skolan i morse. Det blinkade utanför och väl inne på jobbet ljöd brandlarmet för fulla muggar. Bästa väckarklockan med rejäl väckning och få känna att man vaknar till ordentligt. 

(null)
Bra att det funkar. 
En hiss. 

(null)
Anna-Lena vikarierar och bjuder på Dahlior och äpplen. 
En hiss

Så fint att komma till jobbet när det finns färska blommor och frukt. Blommorna kom upp i klassrummet och satte färg på den halvgrå tisdagen som annars virvlade sig förbi likt en mindre höststorm. Med ett kort avbrott för en rask promenad för att köpa med mig lunch. 

(null)
Kyckling och meze till bulgur och ris. 
En hiss. 

(null)
En hiss och en diss. 

När jag blev hämtad idag vid fem-tiden så blev det att svänga av E4:an på vägen hem för att speedmatshoppa. Diss för att det är asatrist att handla när man är trött och hungrig, men hiss när det lockande vid kassan ligger Juleskum. 

Innan maten blev det ett litet tag på mattan. 

(null)
Dag 195
En hiss att det är enkelt. 

(null)
Årets smak, äpple och kanel. 

Efter middagen så blev det ett smaktest och då menar jag ju självklart att Alwa och jag testade påsarna. Fina färger. Äpple och kanel låter ju hur gott som helst, äppelpaj liksom. Så var det verkligen inte utan en rejäl diss om jag får säga. Tur att jag köpte även en hiss, originalet Juleskum, den smak som Juleskum ska vara enligt mig. 

Ibland är det gamla bäst, men visst är det lite skoj att testa nytt. 
Väntar nu på årsglöggen…