Studiedag

Idag fick jag sitta i skolbänken eller rättare sagt ha min ståplats vid skärmarna. Vi har haft studiedagDär har jag övat mig att göra frågeformulär och små filmer. 

(null)
Ler lite. Kerstin och jag märkte upp våra datorer för att inte ta varandras i klassrummet. Mindre snyggt. 

(null)
En dag med upp emot 150 deltagare. 
Såg ju då långtifrån alla. 

(null)
Alastair Creelman inledde förmiddagen med en gemensam start om det digitala lärandet. 

Lärde mig  uttrycket chatt falls, ett bra sätt att få alla att svara i chatten utan att skicka iväg sitt svar förrän på en given signal. På så sätt svarar alla och inte ser vad alla andra svarat. Minskar säkerligen prestationskravet många får vid frågor som ställs i möten och de kanske då svarar på detta sätt istället för att inte ta ordet för någon annan har redan skrivit något bra. 

(null)
Dag 216
Det regnade fram till eftermiddagen. 

All tid utomhus i dagsljus räknas även tre minuter som det blev idag.  Efter jobbet som avslutades med filminspelningar var jag helt slut. Mycket nytt under en lång dag, men jag är nöjd över att dagen gav mig en massa nytt. 

Tre av fyra var hemma ikväll och Wiktor hjälpte mig med pastasåsen till middagen. Är ju som kanske är känt inte den mest intresserade i köket när det ska fixas vardagsmat så då är det mysigt när vi hjälps åt. 

(null)
E M M A .

Avslutar med en vacker tvåtimmars film eller ska jag säga vackra kläder. Jag har alltid älskat filmer med de historiskt vackra kläderna och de grandiosa byggnaderna. 


Nu är det nedräkning till semestern.
Två dagar kvar.