Andas ut

Några timmars jobb och på lunchrasten skulle jag få andas ut. 
Andas ut på vårdcentralen. Andas ut på kommando tre godkända gånger, få sex inandningar med Ventolin och sedan göra tre nya utandningar efter att jag fått vänta in att Ventolinet gjort verkan. Tyvärr blev jag bara sex procent bättre så då är nog inte medicinen så mycket till hjälp. Jag fick med mig en läxa att göra morgon och kväll under två veckor, kraftigt blåsa ut i manicken och anteckna. Vid två tillfällen ska jag få till ansträngande moment under 4-6 minuter och sedan göra ett par utandningar. Ett sätt att komma igång med träningen kanske? 

(null)
Snacka om att andas ut. 

(null)
Andas in. 

(null)
Hemläxan. 

(null)
Andas in mer normalt. 

(null)
🎀💗Rosa bandet pryder nu jackan.💗🎀

Dagen fortsatte och avslutades med APT, arbetsplatsträff, innan jag stämplade ut och jag åkte in till stan. Mötte upp min fina Carina på hennes jobb. 

(null)

(null)
Carina fick mig på bild när jag såg ut att krama peppar ur kvarnen. 

Vi satt inte på Parken där vi träffats många gånger för lunch, men jag satt med ryggen  mot IFKs arena eller om det nu egentligen heter Platinum Cars Arena?
Så god mat och så gott sällskap med Carina på Don Liugi. Ett ställe som jag besökte för första gången och som snabbt fylldes medan vi satt i ett hörn och åt. 

(null)
En mysig kväll följde med trevligt sällskap. 

(null)
Dag 207

Nu ska jag bara hålla mig vaken ett par timmar extra eller egentligen gå upp ett par timmar tidigare än vanligt. Spännande dag i morgon. I morgon har vi återigen fredag.