Ljus i vårt hus

Vaknade upp till en mycket bättre dag och det är jag så tacksam för. Kroppen behövde nog bara helt enkelt stänga ner för en stund. Igår var det verkligen en nedstängningens dag, inte något som jag tackochlov behöver råka ut för särskilt ofta. Minns faktiskt inte ens när? 

Jag var lite kraxig på rösten under mina digitala lektionspass men eleverna hörde mig iallafall :-)

När sista lektionen var klar stämplade jag faktiskt ut för att ta det lugnt. Tvättstugan togs faktiskt i besittning under en tråkigt lång stund, men den fick visst också vila igår fastän tvättkorgarna fylldes på som vanligt. 

(null)
Ljus i vårt hus och ljus i husen. 

Kom på att jag har haft ljus i husen uppe på hörnskåpet, men någon hade visst kopplat ur dem. Tyckte att det var ljudläge idag när jag hade slutat och det redan blivit mörkt när klockan bara var halv fyra. (Ja så tidigt slutade jag idag)

Dammsögs gjordes det visst också för att fira in måndagen lite extra. Det kändes lite vardagsnyttigt att hinna med tvätt och städ en måndag, men det var väl för ärlighetens skull en glömd syssla i helgen. 

(null)
Ljus utanför vårt hus, fjällstugan där Alwa nu bor. 
Saknar snön där bara. 

(null)
Dag 243 gick bättre än igår. Nu är det mindre en en månad kvar tills det vänder mot ljusare tider. 
Sprid ljus så länge!
Kram0 kommentarer publicerat i Allmänt, Hemmet, Inspiration, Träning;
Taggar: behövde vila, bättringsvägen, hemmet, jobb, ljus i vårt hus, ljushus, lugn dag, mörker, november, plankan, städ, träning, tvätt