Lång söndag

Usch, får jag säga så, men usch så ont i hela kroppen jag har. Kan det blivit en alldeles för mastig häckklippning igår? Panodil har inte hjälpt så det har varit liggande vakenvila. 
Alwa fick in alla sina väskor i bilen och rullade iväg mot sitt skidlärarjobb för säsongen i Vemdalen. 

(null)
Det blir tomt på parkeringen och i badrumslådorna. 

Vår kära Alwa kan verkligen fylla på med bra-till-ha-saker i allt från smink till kroppsvård. Att hennes lilla "Sucka" kan rymma så många stora väskor och påsar. Tur att alla skidkläder och skidutrustningar redan är på plats i fjällstugan. 
Det blir tomt utan min dotter också men vi räknar med att ses snart. Saknaden blir ju heller inte så stor när man som mamma vet att hon är på väg till något hon älskar. 
Som sagt en jättelång dag som inte blev rolig för fem öre. Jag som skulle ha varit på teater idag och sett Lysistrate med vår kollega i huvudrollen. Bokat biljetterna och tänkt en fika med de av kollegorna som kunde innan vi skulle vara kulturella. Saker blir inte alltid som man har tänkt sig och ibland är det bara att gilla läget. 

(null)
Dag 242 blev bara 30 sekunder istället för de vanliga 3 minutrarna. 

Idag blev det många tankar ifrån soffan då jag inte hade så mycket bättre för mig. Det är faktiskt bara en vecka kvar till advent då adventsljusstakarna ska ner från vinden. Tänk så mycket mer ljus det kommer bli, precis det som behövs nu. 

(null)
På den här nivån roade jag mig. 


Hoppas din söndag gått snabbare och innehållit bra saker!?