Hemvändardag

Idag var det så dags för hemvändning likt de flesta andra fjällfararw som varit uppåt i sina fjällstugor eller hyrt sig ett par dagar med fjälluft i stuga eller på hotell. 
Efter lite tvättande och städande så tog vi oss en kort promenad i området för att få luft och kika in hur långt de hade kommit med ett hus väldigt nära oss på andra sidan allmänningen. 

(null)
Gott att starta dagen lugnt med frukost och kaffet i en go kopp. 

(null)
Det har blivit lite kallar under natten. 

Antingen så kom det snö från Klövsjös skidområde där de började spruta igår kväll eller så låg det riktiga snömoln över oss. I vilket fall så är det så mysigt när det snöar. Vi längtar till skidsäsongen med längd, tur och slalom och kanske en liten snöskovandring också. 

(null)
En bit har det kommit, men det blir nog ingen jul i stugan. 

(null)
Vi tog skoterspåret tillbaka. 

(null)

Medan vi var inne och lunchade och packade ihop det som skulle tillbaka hem fortsatte det att snöa. 

Snöflingorna föll till efter Ljusdal och då blev det åter den där dystra grå-tonen utmed vägen. Snön kom tillbaka i Hudiksvall fram till Söderhamn där regnet tog över i eftermiddagsmörkret. Vid halvfyra kom skymningen så snön kommer hjälpa upplevelsen med en ljusare tid nu när dagarna blir kortare och kortare. 
Genom Stockholm tog det tid och nästintill hela vägen hem var det en långsam König norrgående. Skönt att vi bara skulle till Norrköping i södergående för väl ute ur storstan så flöt det på bra. 

(null)
Dag 227

Många köper souvenirer när de varit iväg, men jag är dålig på sådant. Däremot köpte jag en jeansklänning hos Carina på Klövsjö Sportshop. Tänk så många olika jeansklänningar jag hade förut. Hade glömt bort hur mycket jag gillar dem. 

Semestern är slut. 
Laddad för morgondagens studiedag.