Fjällstugan

Så mysigt att vakna med braskaminen igång och sitta vid den ett par timmar för att skriva klart på den fördjupningsuppgift som ska in den här veckan. 

(null)
Rudolf ska snart få flytta ut. 

Det är alltid sådär lite halvskön känsla att klicka på "skicka in" för har jag gjort tillräckligt, tänkt rätt eller är jag ute och cyklar? Ändå skönt för den är klar från min sida så nu blir det inte en massa extranummer i veckan utan kursen är klar tror jag. Kanske i och för sig får komplettera, men inget att tänka på nu. 
Jag hade fem timmars ledighet innan eftermiddagens digitala kurs om "Elever med NPF" skulle börja. 
Vi åkte till Klövsjö Sportshop för Johan hade ett kort möte där. 

(null)
Hittade ett gott kort att ta med bort ikväll. 

Ett kort med chokladpraliner lite istället för en blomma, tänkte jag kunde vara bra när vi till kvällen skulle över till våra kära fjällgrannar på mat. 

En sväng till Skalet där jag köpte två julklappar på Concept Store och en ny julröd löpare på Skalets inredning. 

(null)
Även om bilrutan är smutsig så är det vackert med lite vitare vyer och Sonfjället i bakgrunden. 

En snösläde inhandlades på Karl Hedin, mat på Ica och sedan jakt på ett adventsljus. Olyckad jakt men en trevlig stund iväg innan eftermiddagens digitala föreläsning. 
Första gången jag inte fick fram videon på mötet, men när vi skulle in i smågrupper fungerade inte det heller. Skönt att det verkade vara ett tekniskt strul som inte bara drabbade mig eller som jag hade gjort fel. Strul med tekniken kunde det vara lite i början av pandemin men nu blev jag allt lite snopen, men heller inget jag mer en ryckte på axlarna för. 

(null)
1,5 timmar gick snabbt. 

(null)
Dag 245

Mysig och god kväll hos våra fjällgrannar. Vi bjöds på god fiskgryta med två sorters fisk, bönor, morot och potatis i en "sås" med cocosmjölk, lök, röd currypasta. 


Nu inväntar vi väl fredagen. 
Ha det fint.