Uteträff

Idag har jag rensat en massa tråkigt skräp som har fyllts på med. Jag har haft en tendens att "städa undan" saker, fyllda papperspåsar som jag tryckt ner grejer i från köksbänken. Köksbänken är vår första anhalt för att lägga ifrån oss alla grejer när vi kommer hem. Sedan när jag inte orkar gå igenom så göms det ner i en papperskasse och flyttas in till en lite mer osynlig plats, till sovrummet. Så idag, jippiii, har vi återigen ett helt fritt golv. Det är helt klart inget superskojsigt jobb, men känslan efteråt är ju att man känner sig rätt så nöjd. 
Regnet har visat sig till och från under dagen så det har ändå varit ok att hålla på inomhus. 

(null)
Wiktor behövde en hylla och köpte en. 

Vi har olika behov av vad hyllor ska vara till för och under ett barns uppväxt så förändras det liksom som synes. Legoskapelser, vinstpokaler och nu flaskor. 

(null)
Belöningen

Det känns verkligen som en belöning när man ger sig själv tid för att komma ut i skogen. Vi mötte upp Kristina och Thomas och deras sötaste lilla pälskling Sallie. 

(null)
Sötaste Sallie. 

(null)
Uterumsmiddag ooohh vad jag har längtat efter att kunna sitta här nu när det är varmare. Vi har ett uterum för vår och höst, men med hjälp av luftvärmepumpen sitter vi året runt om vi vill. 

(null)
Dag 74

Helgen är över och nu är jag nyladdad för en ny vecka. En ny vecka på distans. 


Ha en bra vecka!