Stan

Idag fick jag skjuts in till stan för att få jobba på skolan med prov. Det är så roligt när elever är framme vid momentet prov och man ser förväntan med en viss uns av nervositet. För de flesta så lugnas det ner så snart de bara får sätta sig ner och så smått komma igång med frågorna. 

(null)
Specialingång just nu. 

Nu så har vi specialanpassats mycket vi bara kan för att hålla avstånd. Ingången som är till vänster om mitt fönster där jag har mitt arbetsbord får nu agera ingång till de elever som just nu kommer in för matteprov. Det har fungerat riktigt bra och alla är så måna om att hålla distans. 

(null)
Elefantöra med blommor. 

En sväng upp till klassrummet för att titta till blommorna i fönstret och blev glatt överraskad av elefantörat som blommar. 
När proven var klara för dagen kom sonen och hämtade mig. Det blev ett snabbstopp på Ica Maxi för att fixa kvällsmat. Vi hade enats om att fixa pizza med lite olika topping. 

(null)
Innan matlagningen blev ett möte och det blev skogen. 
Det gäller att passa på. 

Ett uppföljningsmöte för Barncancerfonden med hur vi kan tänka framåt med det digitala stödet. En Serie för Sorg var först ut  som ett sätt att kunna stötta på håll för alla i vårt avlånga land. 

(null)
Stilla vid Herrsjön. 
Solen dröjer sig kvar längre och längre. 

(null)
Det blev chèvre med valnötter och honung på den ena pizzan. 

Uterummet är en mysig plats och där satt vi länge nu ikväll. En massa levande ljus och lite prat runt bordet, en bra start på veckan. 

(null)
Dag 94


Härligt när dagen slutar med solstrålar. 
Ljuset är så efterlängtat.