Ska öva på’t

Idag lovades en varm dag med temperaturer över 20 grader. Väcktes inte av alarmet vid klockan sex utan av åskan och det mullrade ett tag inpå morgontimmarna. 

(null)
Hämtade visst posten i olika skor men med två vänsterskor. 
Får visst öva på’t, att ta på mig rätt skor. 

Så kan det gå när man bara kliver i ett par större skor i hallen utan att titta. Höll mig ifrån att snubbla på vägen ut och tillbaka. 

(null)
Gammalt och nytt. 

Som jag gillar att ha det hemma också, lite gammalt och lite nytt, en härlig blandning helt enkelt här ute i naturen. Fjolårets nypon och nytt grönt som spirar, vackert. 
Tog mig en tjugominuters promenix på lunchrasten och fick bara ett par stänk på mig. 

(null)

(null)
Dag 82 innan jag gick in för lektioner. 

Jobbade på och dagen avslutades med ett lite Teams möte. Blev medlockad på en joggingtur med Susanne och Jonas. Jag hade väl tänkt mig att smyga igång med 1,5-2 km såhär den andra gången för året som jag faktiskt snörade löpskorna. Knyter nog bara skor när jag ska vandra eller springa. Idag var det lunktakt men det var iallafall en annan fotisättning än när jag går. 

(null)
Hahaha ska öva på’t, både att ta selfiesar och att springa. 

Selfiesar bör man väl kanske inte Darin hakan och utveckla varenda dubbelhaka man kan frambringa? Springa får jag öva upp igen. Där vet jag att det inte finns några genvägar och det är tungt att ta sig tillbaka. Ojojoj vad det var tungt att andas och jag började känna mig som en tomat i ansiktet. 

(null)

Här efter Herrsjön så kom den lilla backen där andningen äntligen blev aningens lättare. 
Får öva på’t så att det blir till en god vana.