Kurs

Kursdag som handlat mycket om motstånd. Vi ska bli bättre på att hålla motiverande samtal och inte gå i onödiga fallgropar som kan stänga goda samtal. 

(null)

(null)

Dagen fylldes med en massa bra power point slides, filmer, föreläsningar och rollspel. Jag kan väl säga att jag är långt ifrån fullärd men jag har fått upp ögonen mer för hur man kan få ett öppet samtal genom att undvika vissa saker. Ojojoj så slut jag var när kursen var slut för dagen. 
Ett matte-Meet-möte väntade direkt efteråt men det blev bara en kortis. Jag blev överlycklig för detta då jag hörde röster i köket. Mammas röst och Alwas röst. Det var över ett år sedan som mamma var här inne hos oss. 
Alwa och hennes jobbarkompis Ellen var på genomresa från Göteborg på väg upp mot Uppsala där deras event skulle fortsätta. 

(null)
Denna glada bil kör de runt till de största städerna men använder sig av cyklar inne i städerna. 


Hoppas tjejerna får en vecka med sol nu för i Göteborg var det nog inte alltför torrt. Det fick bli en snabbfika vid köksbänken och så fick vi smakprover av tjejerna. 

(null)
Innan godistestet så gällde promenad och middag. 

(null)
Överlycklig att det var uppehåll. 

(null)
Stigarna har omvandlats till mindre bäckar även om jag just då upplevde dem mer som forsande Nilen (om nu Nilen forsar fram).

(null)

(null)
Svårt att se men stigen är som en vårflod efter allt regn. 

Det blev en vattnig skogsprommis och det var riktigt skönt. Tacksamt att regnet höll sig tills vi var på Yxbackens topp.  (null)


(null)

(null)
Snö från slånbärsbusken passar ju bra när skidbacken ligger bar. 

(null)


(null)
Bråviken skymtar bakom de bruna vidderna som väntar på att gräset ska växa. 

(null)

När korv-i-ugn med potatismos var uppätet så gick vi på provsmakningen.  "Juliskum" var jag mest nyfiken på eftersom jag tokgillar "Juleskum". Konstaterar att jag kommer fortsätta ha min favorit, Juleskum. 

(null)
Ser ju lika god ut som julens goda smak, men föll migranter i smaken på samma sätt. 

(null)
Dag 96


Luft och plaskig promenad runt.