Ibland behöver man bromsa...

... i livet och ibland behöver tyvärr bilen få kunna bromsa lite mjukare. Bilen skulle in idag för att få sig nya bromsskivor, tror jag det hette, och det fick Wiktor och Johan fixa eftersom jag inte får köra. Tänk så låst man blir när man annars är van att inte vara beroende av någon annan för att kunna ta sig dit man behöver. Nu får jag be om hjälp hela tiden, nyttigt säger du och det är något jag måste finna mig i helt enkelt. 
Så när jobbdagen var över bad jag sonen om skjuts in till stan för ett snabbt besök in till Knäppingsborg. 

(null)
Fjärilshimmel 

En himmel som är blå mot de vackra gula huskropparna gör nog än mer rättvisa åt dessa stora vackra och färgstarka fjärilar i skyn.  

(null)
Vackert även när det regnar. 

Det blev ett stopp även på tre olika outlets som ligger på Ingelstaområdet innan matshoppingen. 

(null)
Knopplist till bastun och en stråhatt inför sommarsolen. 

Inga stora inköp men i fjällstugans bastu önskar jag sätta upp två krokar på motstående väggar för att kunna hänga upp en tvättlina vid stortvätt i stugan. 

(null)
Hade jag inte vetat om att det var nytt bakom fälgarna hade jag väl aldrig sett det. 

Mjuka sköna inbromsningar gjorde sonen nu iallafall så känslan av nya bromsar ingick faktiskt inte ens den bilointresserade mamman där bak. 

Middagen stod i stort sätt redan på bordet när vi kom hem och det var lycka för en superhungrig mage. Ville få med mig Johan ut på en kvällspromenix men regnet föll så han föreslog att jag skulle ta ett varv inomhus.  Hahaha i vårt lilla hus? Hur tänkte han?

(null)
Bara lite planka som träning idag. 
Dag 95 ska du inte se mig då den är slutAndas och sakta in.