Hyllar livet

Jag väljer att hylla livet lite extra idag. Jag behöver ibland påminna mig om att livet är värdefullt för det kan ändras snabbare än bums. 
För 11 år sedan fick vi den kanske värsta kallduschen ever då vi trots hoppet till livet blev totalt omkullkastade och hamnade i dödens skugga. Vår Wera som så länge kämpat mot den usla barncancern dog stilla i mina armar. Jag kände verkligen livet släppa taget om min älskade minsting där och då. Tacksam ändå på något märkligt sätt att jag fick vara med ända in i döden. Slippa smärtan och den tuffa behandlingen som tydligen ändå inte bet på de elaka tumörcellerna kanske var en befrielse att slippa ifrån, men jag ville inte släppa livet. Vi höll verkligen kvar i livet tills inget mer hopp fanns att hoppas på och det är nog en strategi man väljer att ta som halmstrå. Jag hoppades på allt. 

(null)
Saknar och älskar

(null)
Wera Isakssons sparbössa fick en lite slant. 

(null)

(null)
Mamma kom förbi med en lila blomma. 
💜💜💜

(null)
"Saknar dig-lyktan" från MajasCottage. 


(null)
MI-utbildning 

En dag med 4:e dagen av MI-utbildning. Lite skönt att hålla sig sysselsatt och igång. Fyra mycket givande kursdagar som varierats på alla tänkbara digitala sätt. 

(null)
Lite fix under lunchen. 

Jag kände att jag ville ut på lunchen och då var det passande att fixa till lite kring det. Mycket rotskott och endel ogräs. 

(null)
Inte ristat i sten, men skrivet på Ölandssten. 

(null)
Det lilla Wera-trädet. 

Det är 11 år sedan det lilla lila syrén-trädet planterades och fick bli som vår egen minnesplats att kunna sitta vid. Vi minns vårt barn, Wiktor och Alwas lillasyster och försöker leva så bra och positivt som vi bara kan samtidigt som minnen gör sig påminda och vi pratar om dem. Samtalen håller minnet vid liv och vi vill hylla allt liv. 

(null)
Äppelblommor förknippar jag med Wera. 

Det året Wera dog åkte vi från fjällsemestern och var inlagda i ca de sex veckor från påsklovet fram till en 28:e maj. Vi missade våren och kom hem till äppelblommen. Jag hade kunnat missat allt utan problem om Wera hade klarat sig, men här finns inga om och inga valmöjligheter. 

(null)
Hemma hos mamma och Uffe är det också fint. 

(null)
Dag 97 och Haradskärs fyr blinkar. 

(null)
Andas

Skogen fick avsluta dagen och inleda en helt ledig helg. Jag är trött och ser så fram emot en lugn lördag och söndag. Ta vara på livet!
💜💜💜