Extrafredag

Tänk att få en extrafredag eller egentligen så får jag inte det för jag tog semester istället för att jobba på fredag. Extra lång helg kan jag iallafall checka in för nu när jobbdagen passerat. En jobbdag här i Vemdalsfjällen med dimmigt väder där humiditeten var mycket hög. 

(null)
Här i Sångbäckens Fjällby smälter det. 

I varenda dike porlar det mer eller mindre nu och det är ett härligt ljud. Vi kom ut en sväng under rasten och det var nog bara vi som var ute och gick. 

(null)
Där solen legat på är det barmark. 

(null)
På andra ställen lite mer snö. 

Efter jobbet blev det en sväng ner till Vemdalen för att handla lite mat. Ingen trängsel i butiken och jag handlade två gånger för min lilla korg blir snabbt fylld. 

(null)
Dag 83

Jag inte bara stod i plankan på altanen utan det blev lite måttande för att börja fundera kring den smala altan vi i dagsläget har. Den får definitivt inte bli för stor för här uppe blir det mycket att skotta. Samtidigt vill jag kunna ha en altansnutt där man kan sitta ordentligt och dessutom få bort det mindre snygga räcket. 

(null)
Tände en liten värmande brasa. 

Vädret är inte alls som hemma där det varit kortkläderväder utan här är det lite småruggigt och regnkläderna har varit på. En braskamin har varit skön att ha igång nu under kvällen.  

(null)
Frysta blåbär som isbitar och för att det är så gott. 

(null)
Johan fick grilla lite och då blir ju han nöjd. 


Trevlig helg och njut av den lite extra om du som jag har fyra dagar!