Vad får dig träningssugen?

I samarbete med runningshop.se


(null)
Här kan man hitta mycket för att göra löpningen mer lustfylld. 

Vad får dig att vilja dra igång träningen efter en tids vila då vanor förändrats, men kanske inte alltid till det sämre som för mig? Hur taggar du dig själv? 


Jag blir helt klart lite extra träningssugen när jag kollar in på  runningshop.se där allt finns för din träning i olika prisklasser och färgskalor. De som känner mig vet att svart, vitt och grått ingår i min färgskala både till vardags, fest och träning som bas. 

Denna webshop har funnits i 10 år och levererar inom Sverige. Om (när) man klickar hem varor för mer än 750:- så blir det fraktfritt och du har då 30 dagars öppet köp. 

Häromdagen fick jag trots all snö här i fjällstugan lite vårkänslor och faktiskt sugen på att börja träna igen. Det hela började med en övning, plankan. En övning bra för stor del av kroppen. 
Sedan vet ju jag att konditionen vore trevlig att återerövra och vad är då inte bättre än att börja smålunka för att sedan kunna gå över till joggingtempo och kanske rentav så småningom löprundor. Det är ett par år sedan GöteborgsVarvet togs, men jag vet att jag kan.  
Man behöver definitivt inte ha det senaste eller de dyraste kläderna för att ta sig ut, men det blir ju sååå mycket roligare att ta tag i’t när man piffat till sig lite. 

(null)
Svarta löpartights från Adidas. 
Adidas own the run Tight women

(null)
Craft Essence Tee

(null)
Odlo padded high sports bra

(null)
Asics Gel-Nimbus 23 Women

Skor är däremot något som jag tycker att man ska satsa på för att vara rädd om sina fötter och knän. Skor torkar och slits.  
Tänk så mycket mer utomhus denna pandemi fått ut oss till. Ofta nu för tiden är parkeringarna vid skogspartier och friluftsområden fulla av människor som tar tillvara på naturen vilket jag hoppas får fortsätta även när Covid-19 är över. Man mår ju så bra av att komma ut så unna dig ett par bra skor och kläder för att få till så bra aktiviteter som möjligt. Gå, grilla, fiska, cykla, spring, andas och umgås utomhus. 

(null)
Det blev svart. 

Som ett barn när nya kläder och skor kommit hem, lyxen att få gå med nya skor inomhus. 

(null)
Dag 16

(null)
Träningskläder är ju ofta så mycket skönare att gå i än vanliga kläder. 
Dessa är det!

(null)
En kort tur på lunchen bara för att få känna in. 

(null)
Borde nog köpa skor med dobbar för det var lite halt i backarna. 

Tack vare att det var fem plusgrader behövdes inte så mycket kläder. Gillar min nya svarta outfit och allt satt perfekt. Superskönt med en paddad sport-bh som har breda och reglerbara axelband.  Skorna visste jag skulle vara sköna, tightsen kommer även bli perfekta vid kvällsturerna då de har reflekterande stripes på vaderna och tröjan med sitt tunna funktionstyg blir perfekt innan linnesäsongen kan börja. 


(null)
Träning kan även komma i form av ved. 

(null)
Hjälpte till... 

(null)...och nu har vi björkved ett tag till. 

(null)
Pannlamporna på efter middagen för en toppturspromenad. 
Berätta gärna vad som får igång dig för träning och vad du gillar bäst som träningsform. 
Du kommer att inspirera!