Snöyra o vi säger grattis


Idag har det varit ett riktigt aprilväder med snöyra och blåst. Skyller kanske på vädret att jag inte reste mig från min jobbplats för att gå ut, men egentligen hann jag inte göra det idag. Det har gått i ett och jag avslutade veckan med att lämna vidare ordförandeklubban efter veckans två möten. 


(null)
Torsdagen började med dag 25 av plankan. 

(null)
Älskade mamma är rosa. 

Flaggan är hissad för min kära mamma idag. Jag tror att hennes bästa present var den shot hon fick idag kl. 8.40. Hon fick sin första vaccinationsspruta idag. Nu kan hon och Uffe se att det snart lättar för dem. 
Vi åkte ut till mamma för att gratulera med ett paket och en blomma utanför dörren. Inget fikavänligt uteväder så vi stod på rejält avstånd och pratade ett par minuter. En pigg 81-åring som verkligen håller igång varje dag med långa promenader. 
Med bilen packad rullades det upp genom yrande snöflingor mot fjällstugan. Det har snöat från Norrköping och varit ett riktigt busväder på vägarna uppåt. Mycket längre tid än vanligt, men så får det vara. 

En stackars ren låg och kämpade vid vägrenen påkörd på sitt bakparti. Johan ringde polisen men det var tack och lov redan inringt. Grymt att se. 


I morgon har jag semester och ska förhoppningsvis njuta ute i pisten. 

(null)
Trött av att sitta bredvid, så vad är Johan då?

(null)
Framme och ska packa in. 
Skönt att vara här igen. 
Få vakna upp till en ledig dag, lyx.