Ny månad

Ny månad redan. Då vänder vi blad och blickar framåt, men jag först vill tacka er alla för värmande ord och 💜:an igår. För mig är det viktigt att få hålla kvar vid födelsedag och dödsdag. Det är ju inte så att det bara är vid dessa dagar som Wera finns med mig i tanken, men jag önskar att hon på något vis kommer finnas kvar i alla andras hjärtan och minnen. 

En dag i taget har alltid varit min tanke även när det har varit jobbigt och idag har varit en ny dag. Tillbaka efter semestern och en drös med mejl hann jag gå igenom innan ett Skype-möte med min kära kollega och med chefen. Skönt att även den nya chefen är inlyssnande och mån om allas arbetssituation såhär i Coronatider.  Kul sedan att träffa eleverna och detta fortsatte jag med tills det var dags att stämpla ut. 

(null)
Här i fjällstugan smälter det mer och mer. 

(null)
Runt det övre kvarteret på lunchen och då föll några snöflingor trots fyra plusgrader. 

(null)
Dag 15

(null)
Lite levande ljus framåt kvällskvisten. 

Solen sken in genom våra fönster, men nu så fick jag dra för de övre lamellerna. Solen står helt plötsligt högre på himlen, det ljusnar mer och mer och dagen är märkbart längre nu. Därför fick skidstakarna komma ner från de övre fönster där de stått sedan adventsljusstakarna kom fram. Gillar så dessa gamla skidor och pjäxor som Jens på LocalSkier återbrukat till fina ljushållare. 

Efter middagen så regnade det och jag hade först tänkt mig en promenad, men orkade inte sätta på mig dubbarna  utan orkade bara sätt mig i soffan. Alwa hade poppat popcorn, hällt upp två godispåsar och startat Pretty Wiman så vem behövde något mer?

(null)


Lättsam kväll tillsammans i soffan mognandes en massa onyttigheter, men första dagen efter semestern måste väl få startas lite godare?! Vinden viner och ett mindre snöras från taket fick mig att rycka till. Kan ju bara tänka mig om allt skulle rasa vilket dån det skulle orsaka. Jag stod och såg grannens tak rasa härom dagen med ett gigantiskt brak, så resonansen här inomhus när snön rasar hoppas jag inte sker när jag jobbar. Ha en fin start i mars!
KRAM