Ny vecka o vi väntar väl

Nu hamnade allt ännu lite mer på paus, men det är verkligen bara att gilla läget och vänta. 
Tackar för allas samtal och meddelanden. Wiktor har fortfarande inga symtom och mår lika bra som vanligt och de tre grabbarna får helt enkelt invänta sin hemkarantän kanske i en solig snöhög. 
Vi i fjällstugan får helt enkelt vänta och hoppas att vi slipper’t. Alwa åkte till byn för testning för SkiStar testar sina anställda. 


Nu när Sverige går in i den sista sportlovsveckan kan vi helt klart konstatera att vädret stabiliserat sig och stormen har bedarrat och övergått till vanliga fjällvindar. 
Så nu fylls fjällstugorna av de närliggande kommunernas familjer och de lovas mer snö under veckan. Ljuvligt att få åka i nysnö. 

(null)
En kort promenix är bättre än ingen alls. 

(null)
Det blir helt klart en härligare känsla när solen visar sig. 

(null)
Lite skuggor bildas. 

(null)
Nästan en halo. 

Förstår inte riktigt hur man nöjer sig med enbart ett par jeans för benen. Det saknas inte kläder för mannen kan jag lova. Själv kör jag underställ och skalbyxor för jag vill inte frysa utan jag vill kunna njuta av att få vara ute. 

(null)
Det blir genast halvmörkt när de tjockare molnen drar in. 

Jobbdagen gick superdupersnabbt för eleverna löste av varandra. Stämplade ut och tog mig ett par meter till den mjuka mattan. Det ska ju vara skönt att stå där på händerna i två minuter. Om jag ser eller känner någon förbättring? Nej det kan jag väl inte säga mer än att jag gått från en minut till två minuter utan problem. För något år sedan var jag med i en plank challenge och då ökade man på tiden varje dag, men så roligt ska vi inte ha det. Nu är jag glad att jag bara gör denna snabba övning varje dag. 

(null)
Plankan på den mjuka yogamattan. 
Dag 22

(null)

Vi rullar nu söder ut för att känna av och invänta att det gått en vecka sedan vi fikade med sonen som bjöd på smitta 🦠 Hoppas att han inte delade med sig. 
Tanken var att komma till skolan för att ha ett slutprov, men det är toppen när kollegor kan ställa upp att provvakta. Tack Marie!

(null)
Ett kvällsstopp på Johans jobb när vi passerar Stocholm. 

Vi blev stående en stund för en mittsträngsolycka som skulle bogseras bort, men annars flöt det på bra. 
Bra att Johan kom på att han skulle stanna nu när det är folktomt där och han ska hålla sig borta i veckan. 
Räknar med att vara hemma innan midnatt och det är ju alltid skönt att man hinner med att få sova ordentligt innan en ny dag väntar. 


Nu kör jag för en frisk tisdag 
Kram