Lördag

Vilken härlig dag att få njuta av. 

(null)
Supersvängen 

(null)
Vi hann med några åk på förmiddagen i Klövsjö. 

Inte jättemycket folk i backarna så vi åkte alla backar på bara en kort stund. Var inne hos Carina och Bosse på Klövsjö Skishop och köpte mig en gul top. Den matchar perfekt till duken och servetterna i färg som jag köpte på Skalets Inredning. 

(null)

(null)
Matchimatchi

Tänk att de gamla stolarna matchar årets inredningsföretag så bra. Tur att jag inte klädde om dem för nu gillar jag både mönstret och färgen. 

(null)
Inte påsk än, men färgen är gul just nu. 

(null)
Lite fika

(null)
Dags för årsmöte med Barncancerfonden Östra. 

(null)
Skidbrallorna på och vila fötterna under mötet. 

Mitt sista möte med den bästa föreningen för nu är min tid över i styrelsen. Tror jag varit med i 10 år nu faktiskt och det kan ju räcka och dessutom ge plats för nya krafter som vill verka för att barn med cancer och deras familjer ska få en liten guldkant på den tuffa tillvaron sjukdomstiden betyder. 
Chokladprovning med alla deltagare på årsmötet som ville. Jag hade tyvärr inte lämnat rätt adress för jag trodde att vi skulle vara hemmahemma. 
Istället bytte jag nu pjäxor. 

(null)
Dessa över 25 år gamla pjäxor. 

(null)
Ojojoj första svängen. 

(null)
Andra svängen, vingligt och väldigt ovant. 

(null)
Vila vila vila för huuuu så tufft för låren. 

(null)
Det var inte så att det riktigt satt det där med flowet. 

Måste väl bara erkänna att jag visst hade tappat känslan och tekniken i telemarkssvängen. Åka telisar tyckte jag förr var lite kul som variation till de då rätt så raka slalomskidorna. Friare på något sätt. Fötterna har visst också växt sedan jag körde, men tre graviditeter har faktiskt ökat på min skostorlek ett helt nummer. Kanske faktiskt ska investera i ett par nya pjäxor för jag hörde att personalen nere på Concept Store hade garvat åt mina blypjäxor när bindningen jag ville ha på ett par av mina gamla skidor. En bindning som jag köpt begagnad på den lokala köp och säljsajten här uppe. 

(null)
Spår

Kom hem och satte på mig kängorna som jag först trodde jag hade tagit Johans då fötterna plötsligt badade i dem. Hehehe skönt att få plats igen. Jag behövde röra på mig så jag tog mig en promenad och gick längs vägen där både hundar och renar strövat. 

(null)
Backen hade nu hunnit stänga och det blåste kraftigt. 

(null)
Kom hem och hittade Johan i garaget. 

Alla skidor vallades visst så nu ska det gå undan i pist och spår. Detta är något som mannen älskar att göra och säkert önskar att vi hade fler par skidor att underhålla än de vi har. 

(null)

(null)
Körde plankan, dag 33, i motljus. 
Vad det skakar mot slutet. 

(null)
Soffmys

Nu tar jag kväller.