Hurra för fredag

Hurra för fredag och för att jag blivit firad av familjen. En massa fina hälsningar på sms, Messenger, Facebook, FaceTime, telefon och grannar. Alla sätt är så trevliga, TACK! 💗

(null)
Tulpaner från min mamma och Uffe. 

(null)
Katrinatoppen 
Jag önskade mig en längdtur efter jobbet och det blev det efter lite matshopping. 

(null)
Det gled bra åt fel håll. 

(null)
Paket från Alwa och Wiktor. 

(null)

Av Johan fick jag PRO va ut mig ett par Icebugs, men på Ekbergs Fiske i Vemdalen fanns inte rättvstorlek för mig. Får hoppas att Norrköping har ett par kvar så att jag kan få känna mig trygg på isgatorna här uppe. 

(null)
En fin lykta från Skalets Inredning som jag kan ha både inne och hängandes  ute  på kroken som vi tidigare köpt i samma butik. 

Mysigt att ha både Wiktor och Alwa hemma för en fölsefika. 

(null)
En vacker lilja från våra fina grannar. 

Testade ett nytt laxrecept med smak av apelsin och rosmarin, men som jag helt klart hade kunnat ha betydligt mer grädde i. 

(null)
Från Vemdalens Bovre.

Grannarna kom även med ett fint inslaget paket som jag gissade kom från Vemdalens Bovre då pappret hade fina samiska figurer och snöret var i de rätta färgerna. En lykta som vi kan ha både värmeljus i eller för en marschall. 

(null)
Dag 19

O nej jag fryser inte alls utan det är mest att fjällstugan inte har så många platser där man kan sträcka ut sig såhär. Plankan går lättare och lättare att göra så snart ökar jag kanske på tiden en aning. 


Glad och väldigt tacksam över dagen och kvällen. 
Tack!