Tillit

Jobbdagen avslutades med ett peptalk tillsammans med min kära kollega Kerstin efter att vi varit påneftermiddag nummer två från Internetstiftelsen digitala lektioners fortbildning och temat hölls samman till tillit. Intressant när det pratades om DNP, digitala nationella prov. Säkerhet och tillit till att det är ett fullt fungerande och användarvänligt sätt att genomföra det digitala provet den dag det är klart. Så spännande. 

(null)
Sommarhimmel

Andades ett par minuter ute på altanen i skuggan under lunchen. Törs inte riktigt gå ut själv än i skogen så jag får nöja mig med att sätta på en tvätt som pausgympa eller få lite variation till skärmjobbandet. 

(null)

(null)
Skolminister Anna Ekström var med en stund. 

Under eftermiddagen gick chatten varm av inlägg med allt från positionsbestämningar, väderrapporter från Sveriges alla hörn, tips inom skolvärlden och endel lite mer hätska kommentarer. 

(null)

Här hemma märks inte fotbollsfesten av med fotbollstittande, vikingamössor eller svenska flaggor i ansiktet men att grilla en hamburgare märkt med fotbollsfest räcker gott. Halloumi grillades också för det gillar vi att göra burgare av också. 

(null)
Alltid glad och tacksam för att få grilla lite. 

(null)
Tillit till att vi ska bli mätta. 

(null)
Dag 114 efter dagens yoga för ryggen. 
"Yoga for upper back pain" med Adriene. 

Alwa och jag tog en sväng runt kvarteren för att gå lite utanför vår bubbla som vi mestadels befinner oss i. Det var riktigt skönt att gånvid niotiden och gatorna låg tomma. 

Tillit till att veckan fortsätter bra. 
Ha en finfin torsdag.