Små förberedelser

Efter jobbet idag så blev det lite pyssel. Lagade lite på symaskinen som fortfarande står på köksbordet i väntan på att jag ska hitta mörkläggningsgardiner till fjällstugan. 

(null)
Lite nallefix 

Bara för att skolgården nästintill blir tom så måste det fyllas på med lite nallar runt några studenthalsar. 

Annorlunda student där vi inte får vara med på själva utspringet utan det är bara två från varje familj som får stå där på skolgården. Lyckan hos alla ungdomar och deras stolta familjer är ju så härligt att få ta del av. En dag som får avsluta en vecka av förhoppningsvis lycka för studenterna. De har firat utefter de restriktioner som nu gäller och kvällarna ute på restauranger och uteställen har slutat halv elva. Små hemmaträffar ute tack vare veckans varma väder har jag hört att de kunnat njuta av. Det är lycka att kunna få vara med sina vänner och dela lyckan. Lyckan att ha fixat nästan halvtid av gymnasiet med distansstudier. De har varit och är fantastiska och en eloge till alla som jobbat så gott de har kunnat för att ge eleverna så mycket som varit möjligt med förutsättningarna som varit. 

(null)
Quesadillas med två ostsorter, basilika och prosciutto. Snabbt och lätt. 

(null)
En liten skogspromenad. 

(null)
Ojojoj så myggrikt det var ikväll. 

Har jag träningsvärk i armarna i morgon beror det på allt viftande för att hålla svärmarna av irriterande myggor borta från mig själv. 

(null)

Älskar skogen men ikväll var det en befrielse att komma ut på asfalten för myggorna valde att inte följa med oss ut dit. 
Hamnade på trappan hos Kristina och Thomas en bra stund. Mysigt att ses ute på trappan och få prata lite innan vi vände hemåt. 

(null)
Kvällsdusch med ättika. 

(null)
Dag 108
En fin kväll som jag hoppas kommer få upprepas både torsdag och fredag för studentfirandenas skull utomhus.