Sköna fredag

Jobbade halvdag och sedan säckade jag ihop i soffan. Jag behövde bara vila helt enkelt, känna in en skön fredag utan några måsten. 
Veckan har gått så fort så att jag nästan inte fattat att det är fredag. Det gäller att varva ner och det gjorde jag genom att starta en tvättmaskin på ett långt program och helt enkelt vakta maskinen från soffan ;-)
Precis det jag behövde. 
Sedan körde vi lite skön musikvariation i köket med allt från Björn Skiffs till Sabaton medan vi gjorde fyra sorters pizzor sjungandes. 

(null)

(null)
Johan vaktade grillen. 

Det blev salamipizza, chèvrepizza, ädelostpizza och en mixpizza en alldeles toppenlagom middagskonst en lat fredag som denna. 

(null)

(null)

Nästan att jag behövde gå in och kika i min kalender. Johan hade pratat om att denna sommarsemester skulle detta hus målas om. Men mig veterligen så är det drygt en månad kvar till vår semester. Han måste helt enkelt efter jobbet fått semesterfeeling och tjuvstartat. Han kom in i målandet och gav sig inte förrän södersidan på huset blev klart. Då fick jag sällskap på en mycket sen kvällspromenad. Ljus och ljummen kväll där klockan tio fortfarande kändes nästan som dagsljus. Det gäller att passa på att njuta av de ljusa kvällarna nu. 

(null)
Dessa är så vackra när de inte står på min tomt eller en bit bort. 

(null)
Dag 104Ha en skön helg!
Kram