Ren i landet

Måndagen drog igång och det tog ett tag att gå igenom mejlen eftersom jag inte har dem tillgängliga i telefonen. Det måste jag lösa snart för det är så smidigt att ha. 


(null)
En e-utbildning om psykisk hälsa. 

Det är alltid bra att bli påmind och få saker uppfräschade och en känsla att jamen det där gör jag ju redan. Våga fråga och ha tid att när du lyssnar på svaret. 

(null)
Det käkas visst ren(t) på mojitoblad vid fjällstugan. I

Kolla vem som traskat in på vår tomt och verkar stå och mumsa i godan ro trots att jag har satt upp ren-snören. Jag som precis hade planterat mojitoblad eller mynta som det visst egentligen heter. De var väl friska och krispigt saftiga som nyligen nyvattnades innan avfärd. 

(null)

Jag fick skjuts in till stan för att få hjälp av Ullis på banken att fixa BankID och Swish som jag har varit utan sedan mina dopp i Nyköpingsån. 
Fick turligt nog ett sms från optikern att mina linser fanns att hämta så då kunde jag passa på. Spännande att se och se hur de kommer funka. Fem dagars test och sedan tillbaka nästa vecka för check. 
Alwa och jag snabbstannade, jag menar gjorde ett snabbt stopp för lite matinköp. 

(null)
Snabbmat med halloumiburgare och vanliga. 

Det gör ju inte så mycket att äta sent såhär års för det är så ljust och härligt. Johan kom hem och blev ställd vid grillen vilket han inte direkt gnäller över. 

(null)
Bypromenad

Idag har jag haft en rätt så kraftig träningsvärk, ett tidigt minne från lördagens vandring upp på Sonfjället. Det var riktigt skönt att gå och luften var fylld av blomdofter. Nu har syréndoften ersatts av smultronschersmin. En sötsockrig sommardoft som blir så stark kvällstid. 

(null)
Dag 125

Ojojojoj vad det känns i vaderna och låren, skönt ändå fast det INTE blev en smidig urgång ur denna planka. 


Vardagen är lite skön ändå.