Poppis att ha huset med sig.

Idag har jag varit på jobbet för NP-prov och Meet-möten. Det är en rätt så öde skola med bara it-teknikerna, vaktisarna och tjejen i receptionen och ett par lärare som hade prov. När klockan var tolv hade jag tänkt att åka hem försatt fortsätta jobba, men provet fortsatte. Jag som inte hade med mig något att äta.

 
Det blev en hel del kaffe. 

Efter lunchtid kom två kollegor men jag hann inte riktigt prata med dem. 

(null)
Promenaden en del av Norrköping. 

(null)
Ett lunchpaket

 Snabb och sen lunch blev en promenad ner i Promenaden till Halvars glass formen stor våffla med tre kulor och mjukglass. Man kan fylla magen med nästan vad som helst när man är hungrig. Det var iallafall så att jag fixade dagens sista 75-minuters klass-Meet. 


 Blev hämtad för att komma hem lite snabbt och få fortsätta jobba och sedan blev det ett sent matinköp innan enkel grillkväll. 

(null)
Fick ett tips om en superenkel sås av Sara. 

Den torra kryddblandningen Persilade med créme fraîche. Jag hade även i finhackad rödlök och det blev supergott till kött och potatis. 

(null)
Vacker bukett med pioner. 

Fick en bukett idag från en elev efter att kursen var slut. Klart jag blir lite rörd när det efter veckor av Meet helt plötsligt är godkänt och slut. Är så stolt över våra elever som kämpar och kämpar med alla mattemoment för att de ska sitta. 

(null)
Är det snigel-år?
Poppis att ha huset med sig. 

 Vår gräsmatta kryllar av snäckor med små sniglar. De har blivit sååå många i år. Det är väl som med husbilar som explosionsartat har ökat. Det är något visst att ha sitt boende med sig på sina resor och upptäcktsfärder. Vi hade husbil en sommar och hade huset med oss på våra små upptäckter.  Klart man vill se saker och visst är Sverige vackert så jag kan ju förstå att sniglarna kommer upp till vår vackra skog. Hur semestrar du?

(null)

Johan och jag tog en sväng runt kvarteren innan jag körde en sen kvällsyoga som egentligen var en morgonyoga med Adriene.

(null)
Dag 119


Veckan är igång och det är jag också.