Hemfärd

Vi packade ihop lite snabbt på morgonkvisten och kopplade på släpkärran för att börja den långsamma vägen ner till Jursla. Vi fick gott sällskap från Orsa då alla ifrån Sälenhållet hakade på. Andas och återigen andas och "go with the flow" för det är lite att rätta sig i ledet med en släpa. 

(null)
Vattnat och fördraget. 
Hej då fjällstugan. 

(null)
Vi fick njuta genom Rättvik. 

Vi kom hem efter många timmars bilåkande och började med maten. Båda våra ungdomar var hemma så vi kunde äta tillsammans. 

(null)
Grilldags är det ofta här hemma. 

(null)
En vit söndag. 

(null)
Dag 124 medans Kurt vår poolrobot jobbade hårt med att snygga till i poolen. 

Det blev en riktigt varm kväll som vi säkert hade kunnat sitta ute i. Hoppas på många fler varma sommarkvällar när min semester kommer. 

(null)
Badleksak blåstes upp. Ska den nu stå i uterummet?

(null)
Några av oss körde ett par avsnitt LUPIN och popcorn. 

Summerar helgen med att vi fick mycket bättre väder än vad vi förväntade oss, altanen gick bra att få ihop och fasadlyktorna blev fina till fjällstugan. Braskaminens rör fixades till efter sotarens påpekande.  På detta fick vi ett fantastiskt fint midsommarfirande med avstånd, musik och utan dans i Klövsjö och en tur till Sonfjället för en promenad upp till två toppar. 

Två veckor kvar till semester så snart får jag väl börja räkna ner?Lite franskt efter att en fin fjällvistelse över midsommarhelgen nu ska övergå till vardag.