Firande

Idag har jag haft semester. Dagen har bjudit på ett lagomväder och med lagomväder så menar jag en dag med lagom varmt och lagom blå himmel. 

(null)
Och den där härligt ljumma sommarvinden.

Alwa och jag körde på en liten gardin-letar-tour efter frukosten. Först blev det Strömma fabriksförsäljning i Norrköping och sedan en tur till Jofotex i Söderköping. 

(null)
De Geergymnasiet 

Jag visste att Tildes utspring skulle vara halv ett så vi tog svängen genom stan på vägen hem. Snacka om lyckotur att hennes klass stod samlade utanför entrén mot Promenaden i väntan på att få springa ut på skolgården på andra sidan. 

(null)

Vi åkte ut till Svärtinge för att gratta Tilde till studenten och hade med oss ett litet paket från Vera Design och Interiör. 

(null)
Hos familjen Wernerssons. 

(null)
En sprudlande toppentjej. 

(null)
På väg till nästa student. 

(null)
Vackra tjejer. 

Så härligt att få vara med på ett hörn på en såhär fin  och viktig dag.  Två studenter idag och en igår.  Så glad att jag varit med. 

(null)

(null)
Fina vänner

(null)
Vitt och silver

(null)
Mat och dryck och en massa samtal om allt mellan himmel och gräsmatta. 

(null)
Kristina höll ett tal till fina Ebba. 
Rörd 

(null)
Dag 110

Vi gick från studentfirandet när myggen surrade ikapp med musiken. När vi gick så hörde vi den härliga feststämningen ända bort till där backen börjar upp till oss. Jag bytte om till myskläder, startade en påse popcorn och passade på att köra plankan under tiden. 
11/6-10 är ett datum vi minns, Weras begravning. Wera-dagen blev fin, kantad med lupiner och en av hennes fina kompisar som tog studenten. 💜💜💜


Ha en trevlig helg!