Blåkupa

Vilken dag det har varit här. Det har varit sommarvärme och himlen har varit klarblå, blåkupa. Det är så vackert även om jag bara varit ute med soporna och hämtat in posten under jobbdagen. Det känns ändå så mycket lättare när solen skiner, ellerhur?

(null)
Blåkupa

(null)

Följde en föreläsning med flera föreläsare på YouTube som en mattekollega tipsat om. "Bli vän med mattedraken" heter den drygt 1,5 timmes långa inspirationen om hur man kan se på matteångest, kanske förebygga och underlätta. Skaffa sig strategier, metoder och verktyg. 

(null)
SPSMs tips

(null)
Blev sugen på pannkakor en onsdag. 

(null)
Det är en uppförsbacke. 

Direkt när dagens sista Meet var färdigt så gick vi ut för att njuta solljuset och förhoppningsvis då mindre med mygg. Med Johan duschad i MyggA (myggmedel) så gick det inte att gå i skogen utan att lägga doftspår. Jag valde att gå först för att slippa den där starka lukten. 
Från toppen och hem fick jag ett samtal så den sträckan försvann ur känn-in-naturen-känslan men jag rörde iallafall på mig. 

(null)
Lite moln samlades. 

Wiktor fick sedan skjutsa mig snabbt till affären för Alwa och Ellen meddelade oss deras närvaro och gärna närvaro med mat. 
De rullade in när tacosen nästan var färdig och vi käkade tillsammans och fick höra hur de hade haft det i Uppsala och i Stockholm på sitt eventjobb. 
Efter mat och prat fortsatte de mot Linköping för eventjobb innan mellanlandning i Jönköping för att avsluta i Malmö. Det måste ju ha varit kul att resa runt som de har gjort och fått se nya städer. 

(null)
Dag 102


En bra dag med inspiration, vackert väder och med mysigt middagsbesök. 
Blåkupa