Blå-gult

Nu är det som att det är allmän flaggdag. Fälten ligger gula och himlen är blå. Visst är det vackert och på söndag fylls det på med flaggor runt om i matchande färger till denna vackra bild naturen bjuder på. 

(null)
Fältet nedanför kullen där vi bor. 

(null)
Effektiv lunch

Avbrott mitt på dagen för lunch och lite snabblagning av två par byxor. Det känns bra att kunna fixa till så att livet på kläder kan förlängas. Även om maskinen har några år på nacken är det riktigt lyxigt att ha den. Wiktor fick komma och hjälpa mig med tråden och nålen denna gång. Måste alltså ta tag i optikern, men samtidigt ser jag det som ett icke nödvändigt möte så jag väntar till det lugnat sig i samhället. 

(null)

Kvällspromenaden blev genom byn och många träd och buskar står nu i blomsterprakt. 

(null)
Syrener i alla lila nyanser till vitt. 

Kvällstid så blir verkligen alla dofter som förstärkta och andas man in för kraftigt så kan det framkalla en mindre hostattack. Jag väljer att ta in dofterna lite i taget och njuta av denna blommande tid. 

(null)

Inte nog med att vi fick oss en vacker runda i byn så tror jag minsann att det var myggfritt. Vi mötte förvånansvärt lite folk på turen, men fler kanske slogs med myggen i skogen eller så satt de och njöt i kvällssolen på sina altaner. Nu är det ljust länge och solen orkar över kullen där vi bor. 


(null)
Dag 103


Önskar dig en finfin fredag i morgon och hoppas vi får njuta av det blå-gula med sol, blå himmel och gula fält.