Mellandag

Vilken toppendag det har varit med ett par lägre grader ute. Jag hade ett gardinstång kvar att tvätta och sedan direkt hänga upp. Jag är väl lite lat men om jag hänger upp gardinerna direkt när de kommer ur tvättmaskinen så går det så enkelt att ånga dem när de nästan är släta. Ångningen får vänta till en ännu svalare dag. 

Sommartid lever jag nästan i mina träskor från Calou som har en mjuk och skön sula. Sist jag var inne i Knäppingsborg på VERA Design & Interiör såg jag ett par svarta som skulle sitta fint. Jag åkte hem utan att prova dem men så igår kallade de på mig genom ett Instagram-inlägg från VERA där de gick ut med att det  säljs träskor för 30% eller två par för 50%. 

(null)
Lycka! B&W

Träskor jag har både som uteskor eller inomhus om det är kallt på golven. Hemma har vi golvvärme men de är goa att gå i för de är gjorda i mjukt läder. Löp och köp som Tove själv skriver! Du kommer nog också älska skorna. 

(null)En ekplanka 

Vi behövde fixa till en krok i hallen och därför behövde vi en planka att sätta de tre krokarna på varav en hade lossnat ur sina "mollysar". Nackdel med gips bakom tapeten och skruvarna som inte sitter trots gipsankare. 

(null)
White wood som vi har på köksmöblerna. 

(null)
Hallbänken fick sig en strykning också. 

(null)
Före: Tar mig upp på stolen för en dust med hyllan. 

(null)
Tre händer är bättre än två. 

(null)
Det kanske får bli en ekplanka även på de undre krokarna. 

(null)
Efter: Det blev lite ljusare. 

(null)
Bänken blev helt ok och i lika mjölkiga nyans.

Det var inte övervarit idag så vi vågade oss på att rensa lite uppe på garagevinden. Några plaststolar skänktes snabbt på den lokala köp- och säljsajten, några saker hamnade på returpunkten och en enhjuling skulle testas. 

(null)
Joorå 

(null)
Vi hittade en gungstol som var spräckt. 
Den lagades. 

(null)
Tacofredag och familjen är samlad. 

(null)
Dag 139

En byrunda efter maten kändes finfint när tempen hade sjunkit ytterligare ett par grader.   Kvällen avslutades sedan innan ingång med en sen planka på altanen. 


Rätt så skönt med semester.