Fotosession

Tråkigt att man måste lägga så mycket tid i tvättstugan, men det beror på att det tvättats och bara plockats ur torktumlaren och nystat in i torkskåpet och på torkställningar. Allt ska vikas in och sorteras till fyra olika rum/garderober och när det är gjort har ett par timmar gått av dagen. Alltså inte den roligaste lördagen men så skönt när jag kunde se bänken och mangeln gick att använda för en stor duk som hade tvättats. 

(null)
Tur vi har denna. 

Eftersom Johan hade backspolat poolen (rengöring då en viss mängd vatten försvinner och nytt iskallt vatten tillsätts) så hade vi bara 28 grader. Perfekt temp för att svalka ner sig även om jag inte varit ute i solen under dagen. 

(null)
Lager med hjortron varvat med socker. 

Inget rörande läste jag utan bara skakningar. Tur att det inte skulle skakas med så många bär och burken blev en liten en. Provsmakade den varma sylten och jag tror den lilla skvätten blir god till en camembert eller en frasig våffla. Hoppas på många fler mogna hjortron snart. 

(null)
Dags för fotosession. 

(null)
Plinga på och vänta.

Fick byta om till en sommarlätt klänning (läs blått urtvättad one size omlottnattlinne) låsa i. Alla mina saker fick vara kvar i ett låsbart litet omklädningsrum. Fick ett flygplan som vi brukade kalla infarten för i armvecket och sedan in till rummet med maskinen, magnetkameran, som jag besökt ett flertal tillfällen tidigare med Wera. Tänkte lite extra på henne och allt som hon helt enkelt fick bita ihop och göra under sin behandling. Min fotosession skulle bara ta 25 minuter inne i maskinen. Det lät, surrade, knäppte, lät stundtals bara väldigt mycket och blåste kallt men jag kunde iallafall blunda i tunneln. Fick beröm efteråt som om jag var fem år men det kändes bra med berömmet för det är inte superskoj att bli fotad liggandes stilla i en maskin. 

(null)
Några tankar till och lite fix med rosen. 

Det fick bli lite hämtmat eftersom vi kom hem så sent från sjukhuset och då fanns energi till lite trädgårdsfix med pekargonplock och klippning vid Wera-trädet. 

(null)
Dag 144


Lördag