Bär ska det bli

En dag med lite elevträffar, mejlande, smsande och som slutade med en lång reflektion med min kära mattekollega  Kerstin. Vi har båda tagit del av materialet som SPSM, Specialpedagogiska skolmyndigheten, ställt samman om matematiksvårigheter. Vi kom en bit i den första av fyra delar med de frågeställningar som också fanns med i materialet. Fortsätter i morgon bitti. Det är ju tur att vi kan ses över Meet iallafall. 

(null)
Pannkakssugen så två pannor drogs igång. 
En liten och en vanlig stekpanna för att det skulle gå snabbt. 

Högen växte tack och lov snabbt med en mindre storlek på pannkakshög och en med större. Vispad grädde, hallonsylt och blåbär som topping. Kanske inte så nyttig lunch, men så gott. Hallonsylten behövde jag ta lite av för ska jag vara helt ärlig så var blåbären kanske inte riktigt så solmogna och söta som jag föredrar. 

(null)
När ska det bli. 

I år ska vi vara förberedda tänkte vi och köpte två bärplockare efter jobbet. Träningspasset med shopping fortsatte sedan inne på Ica Maxi. 

(null)
Träning är det ju inte förstås men idag de steg jag fick ihop. 

(null)
En hög med kall potatis med örter och smör. 

(null)
Skivade blomkål för att grilla. 

(null)
Det smakade riktigt bra fastän klockan var närmare tio. 

Vilka semestertider vi har lagt till med, men ska man handla efter jobbet så kan det bli sent. Det gäller att utnyttja de ljusa sommartimmarna ellerhur?

(null)
Dag 128 och klockan är strax efter tio på kvällen. Vad har vi nu framför oss? Jo en härlig fredag med efterkommande helg.